divendres, 16 de desembre del 2011

Èxit de la campanya solidària per la Jèssica


Gràcies a una donació privada i a la vostra col.laboració en la col.lecta de taps de plàstic, la Jèssica gaudirà en poquets dies del seu processador de so. És per aquest motiu que donem per acabada la campanya de recollida de taps de plàstic per la Jèssica.

El volum recollit estarà a la planta de reciclatge durant les dues darreres setmanes de l'any.

La Jèssica i la seva família agraeix a tota la gent solidària que hi ha participat, als punts de recollida, als que s'hi han implicat molt directament, als col.laboradors, a TIPSA, que ha ajudat en les recollides, als mitjans de comunicació, a l'Ajuntament de Vilafant, a la planta de reciclatge pel seu suport i molt especialment, a la donació privada que finalment ho ha fet possible.

I des de Dones de Breda volem agraïr especialment a tota la gent de Breda que ha posat el seu granet de sorra en aquesta campanya. Moltes gràcies.

Trobareu més informació amb imatges sobre al campanya i un vídeo de tancament de campanya d'aquí a pocs dies a www.vilafant.com (agenda), i també al Facebook "Taps de plàstic Jèssica" i "campanya solidària Jessi".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada