dissabte, 3 de desembre del 2011

Marató 2011

Enguany, la Marató de TV3 estarà dedicada a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits. Els recursos econòmics procedents dels donatius solidaris a La Marató permetran fer nous avenços en els àmbits quirúrgics, farmacològic, de conservació dels òrgans i teixits, així com en les noves aplicacions a la medicina regenerativa. Aquesta inversió econòmica de la Marató significarà un important avenç en la millora de les condicions i la qualitat de vida de molts malalts. Per a d’altres, aquests avenços els pot representar l'única esperança per conservar la vida. Com cada any, el repte plantejat exigeix la implicació de tots els àmbits de la nostra societat.



El divendres 2 de desembre, a les 21,30 hores, tindrà lloc una xerrada de la marató de TV3 sobre Transplantament d'òrgans i teixits a la Sala Polivalent del Centre Cívic de Breda, a càrrec del psicòleg Sr. Enric font. La xerrada està oberta a tothom.

El diumenge 18 de desembre assistirem en directe al programa de la Marató de TV3. Només sòcies. Gratuït. Places limitades per ordre d’inscripció (data màxima d'inscripció el 11 Desembre). Inscripcions: per telèfon (Rosa Julià 972 87 11 35 - Dolors Roca 972 87 09 04 o a qualsevol component de la Junta)

Aquest mateix diumenge dia 18, al matí, a la plaça de la Vila, es vendrà loteria pel sorteig extraordinari de "El Niño" i es lliurarà a la Marató tot el donatiu recaptat corresponent a 0,50 cèntims per butlleta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada