Benvinguda

La presidenta de Dones de Breda, Dolors Roca, en nom propi i de les seves companyes de Junta, volem obrir aquest bloc desitjant un bon any per tothom i donant les gràcies a l'Ajuntament de Breda i a totes les entitats i particulars que han col.laborat amb nosaltres durant aquests primers anys de la nostra entitat.

Dones de Breda
som una associació que actualment tenim 350 sòcies.
El nostre objectiu és la de poder oferir la visió de la dona respecte a la societat que ens envolta, a partir de diferents actes, activitats, conferències, cursos i sortides.

Mirem de participar a tots els actes, festes i projectes que s'organitzen al nostre municipi i estem sempre predisposades a col.laborar amb altres entitats en totes aquelles activitats que millorin la situació de les dones, de les persones i del poble en general.

I a partir d'ara volem utilitzar aquest bloc com a una nova eina per donar publicitat de les activitats que organitzem i com a espai de comunicació i d'intercanvi de propostes i idees entre totes les dones, tant de la nostra com d'altres associacions d'arreu del país, així com també de qualsevol altre dona que estigui interessada en conèixer, col.laborar o participar de la nostra associació.


BENVINGUDES