dimarts, 26 de juliol del 2011

Breda respon massivament a les mobilitzacions


El passat dijous dia 14 de juliol Breda va assistir en massa a l'Assamblea informativa i a la manifestació fins al CAP. En aquesta reunió es va informar a les bredenques i bredencs de tot el que s'havia fet fins al moment i es va demanar que tothom col.laborés a les mobilitzacions a través de les següents actuacions:

- Enviar cada dia, com a mínim, un mail al Conseller de Salut (conseller.salut@gencat.cat) demanant el manteniment de l'atenció continuada i de tots els serveis que actualment presta el
CAP de Breda. Això s'ha fet de forma massiva, col·lapsant la bústia del Conseller fins al punt que el Cap del Gabinet del Conseller ja ens ha respost fent només una sèrie de consideracions. Davant d'aquesta resposta, s'ha redactat una segona carta per tornar a enviar al Conseller (us adjuntem còpia de la resposta del Cap de Gabinet i de la nostra rèplica reiterant la
nostra petició).

Resposta del Cap de Gabinet
2a. carta per tornar a enviar al Conseller

- Enviar una carta CERTIFICADA ADMINISTRATIVAMENT per correu postal. La resposta ha estat massiva. Tot i el cost de 2,55 euros de la certificació, 450 bredencs ja han enviat una carta certificada administrativament al Conseller de Salut demanant el manteniment dels serveis i de les urgències del CAP (el servei de Correus a Breda no donava l'abast).

- S'han fet 500 banderoles amb el lema "A BREDA DEFENSEM LA NOSTRA SANITAT" i s'han penjat als balcons i façanes de les vivendes perquè tothom que volti pels carrers de Breda sàpiga que no ens ARROSEM .

- Dilluns vinent, diada de Sant Jaume, sortirem en 2 autocars cap a Barcelona, per a manifestar-nos davant la Conselleria de Salut i lliurar totes les signatures recollides en defensa de l'atenció continuada al nostre CAP. Posteriorment, també ens manifestarem a la Plaça de Sant Jaume.

GRÀCIES A TOTHOM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada