divendres, 8 de juliol del 2011

En defensa de la nostra sanitat

Davant les notícies a la premsa i els rumors sobre el tancament de les urgències del nostre CAP i, MOGUDES PEL CONVENCIMENT que HEM DE FER ALGUNA COSA SI NINGÚ MÉS NO HO FA, la Junta de Dones de Breda vàrem prendre l’acord i el compromís DE DEFENSAR L’ATENCIÓ CONTINUADA AL CAP DE BREDA, PELS SEGÜENTS MOTIUS:

· PERQUÈ COM A DONES, SOM CUIDADORES PER TRADICIÓ DE MALALTS, NENS I GENT GRAN O PERSONES DEPENDENTS.
· PERQUÈ DES DE L’ÈPOCA DEL DR. SIMON, PASSANT PELS DOCTORS CORTÉS, PELÁEZ, JIHAD I FINS ARRIBAR A L’ACTUAL CAP, SEMPRE HEM TINGUT AQUEST SERVEI D’URGÈNCIES O D’ATENCIÓ CONTINUADA. NO PODEM RETROCEDIR 80 ANYS.
· PERQUÈ LA NOSTRA GEOGRAFIA NO ENS PERMET DESPLAÇAR-NOS AMB FACILITAT I RAPIDESA.
· PERQUÈ NO ÉS ACCEPTABLE UNA ALTRA SOLUCIÓ.

A continuació sol·licitem una entrevista amb l’Ajuntament que es porta a terme el dijous dia 16 de juny. En sortim amb el missatge que tot són rumors. Decidim continuar endavant amb les següents línees d’actuació, comptant amb el suport de l’Ajuntament.

1r: Enviar una carta al Conseller de Sanitat sol·licitant una entrevista amb caràcter d’urgència. (fet el dia 23 de juny).
2n: Aconseguir el suport dels 4 grups municipals a Breda (s’aconsegueix el passat dia 28 de juny) i fer tots junts actuacions al Parlament i a Conselleria.
3r: Informar a la resta d’associacions i a tota la població.

AIXÍ DONCS, Dones de Breda, CiU Breda, ERC Breda, Tots per Breda i Bred@XXI US VOLEM TRANSMETRE EL MISSATGE QUE NO SEREM PASSIVES/IUS NI CONFORMISTES, I QUE LLUITAREM PER EVITAR EL TANCAMENT DE LES NOSTRES URGÈNCIES ! I, CONVOQUEM A TOT EL POBLE A L’ASSEMBLEA INFORMATIVA QUE TINDRÀ LLOC AL CERCLE BREDENC EL PROPER DIJOUS DIA 14 DE JULIOL A LES 21:00 HORES. NOSALTRES HI SEREM .... .... I TU ???

Podeu estar puntualment informades/ts a través d'aquest bloc i/o fer-nos arribar el vostre suport o suggeriments a correu@donesdebreda.org.

1 comentari:

  1. hola, he leido en el cafe amb llet lo que os pasa con el cap de breda, solo decir que me parece estupendo lo que estais haciendo, nosotros lo estamos haciendo a nivel nacional, somos un grupode 1200 personas que estamos indignados en general, asi que os invito a uniros a nosotros, os dejo el enlace por si alguien se quiere unir, necesitamos cuanta mas personas que quieran cambiar esto mejor.
    gracias y espero que lo solucioneis
    http://vozdemocraticadelpueblo.blogspot.com/2011/07/1.html
    me llamo olga y mi correo es olga63@hotmail.es
    un abrazo

    ResponElimina