dimarts, 28 de juny del 2011

NO al tancament del servei d'urgències del CAP de Breda


A continuació trobareu l'escrit que Dones de Breda ha enviat al Conseller de Sanitat de la Generalitat sol.licitant que no es tanqui el servei d'urgències del CAP de Breda:

"Honorable Senyor Conseller,

Abans de res més, presentar-nos: som l'associació de Dones de Breda, i apleguem un col.lectiu de 302 sòcies/is. Com a dones que som i, com a cuidadores per tradició de la gent gran, nens i familiars depenents, ens preocupa moltíssim que es puguin arribar a tancar les urgències del CAP de Breda i haver d'anar a Santa Coloma de Farners (sense transport públic, a una distància mínima de 35 quilòmetres (i en alguns casos 50) i un temps de desplaçament (degut a la nostra geografia) que s'apropa als tres quarts d'hora.

Com sigui que fins a dia d'avui, ni el nostre Ajuntament ni la població hem reaccionat davant d'aquesta retallada anunciada que considerem inapropiada i no acceptable, ens posem al capdavant per iniciar totes les converses necessàries i per a fer les accions que calguin, perquè se'ns escolti i, davant dels raonaments que presentem, no es tanqui el servei d'urgències del nostre CAP. (Val a dir que comptem amb el recolzament de l'Ajuntament de Breda, dels partits polítics amb representació al nostre Ajuntament i de les associacions de Breda).

Així doncs, comencem per a sol.licitar-vos una reunió amb caràcter d'urgència per tractar aquest tema i cercar una solució adequada.

Alhora també ens entrevistarem amb Diputats al Parlament de Catalunya, perquè si s'escau, es proposin preguntes al nostre Govern o propostes de resolucions al Parlament de Catalunya.

Us donen les gràcies per endavant i aprofitem per a saludar-vos ben atentament

Dones de Breda

23 de juny de 2011"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada