dimecres, 1 de juny del 2011

Curset de Patchwork



Moltes de vosaltres vàreu tenir l'ocasió de veure les creacions en "patchwork" exposades a l'estand de Dones de Breda els dies de la Festa de l'Ajust: quins resultats tan fantàstics es poden obtenir amb una mica d'imaginació i de traça!!!

Així doncs, aquest mes de juny començarà un curset per aprendre aquesta tècnica de costura: el "Patchwork".


Lloc:
Centre Cívic
Dia i horari: els dilluns, de 15 a 17h. (si calgués pel nombre d'interessades, hi hauria la possibilitat de fer un segon grup de 17:15 a 19:15h). Màxim 12 persones per grup.
Preu: sòcies 15 €/mes
no sòcies / no socis: 20 €/mes.
Inici del curs: dilluns dia 20 de juny (la durada no està definida; dependrà de la continuïtat de les persones inscrites).


Per a les persones interessades en aquest curset es farà una reunió informativa el dia 15 de juny a les 15h en el Centre Cívic, on ja es podran fer les inscripcions. La quota de juny serà la meitat de la quota normal ja que només es faran 2 classes (7,50 € sòcies i 10 € no sòcies).

1 comentari:

  1. hola a mi m'interessa fe rel curset de patchwork,però m'en he enterat avui i no sé si faig tard ja. Hi estic molt interessada! Sóc l'Anna Belisario Anglas. El meu correu és: annetabelis@gmail.com Gràcies

    Anna

    ResponElimina