divendres, 22 d’agost de 2014

Comissió de Suport a Dones de Breda

A l'Assemblea del passat 27 de Maig, per part de la Junta de l'Associació, es va fer la proposta a les Sòcies assistents de crear una Comissió de Suport a Dones de Breda, de la que en formarien part persones disposades a ajudar i a col.laborar desinteressadament amb la Junta en l'organització de determinats esdeveniments que, per la seva complexitat, requereixen un important esforç.

Aquesta proposta va ser acceptada i ja es va encetar la llista de voluntàries.

Si vols col.laborar amb nosaltres i formar part de la Comissió de Suport a Dones de Breda, de manera que puguem tenir la llibertat de demanar-te ajut sense sentir que potser t'incomodem amb la nostra petició, pots trametre la teva disponibilitat a qualsevol membre de la Junta o a correu@donesdebreda.org.

De les persones que vulguin col.laborar, es faran grups en funció del que cada una pugui aportar segons el seu perfil i les seves aptituds.

La Comissió de Suport ha d'estar formada per un nombre de components determinat, que la faci pràctica i gestionable. És per això que, en cas de que aquesta proposta sigui ben rebuda per vosaltres i que hi hagui un nombre de voluntàries i voluntaris superior al que es podria gestionar, és tindrà de limitar els ajuts rebuts.

Donat l'interès que tenen les Sòcies i Socis de Dones de Breda tant en el poble com en les nostres activitats, no dubtem que podrem tenir una col.laboració excepcional.

Gràcies per endavant pel vostre interès i us animem a formar part d'aquesta nova Comissió de Suport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada