divendres, 15 de novembre del 2013

Actes contra la violència de gènere



Aquest divendres 15 de novembre a les 20:30 h al Centre Cultural Els Forns es portaran a terme 3 actes consecutius en motiu de la violència de Gènere:


  • Inauguració de l'exposició dels dibuixos que els alumnes de l'Escola Montseny de Breda varen fer del conte "Pomer per la Pau".
Prèviament, Dones de Breda vàrem contractar l’actriu Pepa Lavilla, perquè el dia 28 d’octubre representés a les escoles una ADAPTACIÓ DEL CONTE "POMES I CANONS" d'Adela Turin, anomenat  "POMES PER LA PAU". Es tractava de treballar el tema de la violència mitjançant un conte adequat a les edats dels alumnes.

La representació era una crítica als contes sexistes (es va representar la versió actual de la Ventafocs) i a les societats violentes (guerres, males paraules, crits, menyspreu, etc).  En contrast, sorgeix una altra societat, conduïda per dones, d'esquenes a la violència,  on es creu en la cultura i el diàleg com a expressió d'una vida més plena.

  • A continuació es passarà el videoclip “L’Amor no és l’hòstia”, hip hop en contra de la violència envers les dones, on també hi ha participat Dones de Breda,

  • I finalitzarem a un Concert de Hip Hop amb les actuacions de: Mc Yuyu, Paula Grande, Mou & Daura Mangara & Sayk i Hosted by Dj Kánut.




Fins divendres !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada