divendres, 11 de maig del 2012

Xerrada sobre la menopausa "Experimentar la transformació, transformar l'experiència"



Desde Dones de Breda us animem a participar en la xerrada sobre la menopausa que tindrà lloc el proper divendres 18 de maig a les 21h a la sala polivalent del Centre Cívic. La xerrada anirà a càrrec de la infermera Eulàlia Pàmies i té com a principal objectiu ajudar-nos a entendre que podem experimentar amb saviesa aquesta transformació i, conèixer-la,  entedre-la i poder-la transformar.

La menopausa ha de deixar de ser una “cosa” que passa a les dones. Una  menopausa conscient pot ser una ruta personalitzada de creixement personal i el pas a un altre estadi vital de la feminitat. 

Com sigui que l’etapa de la menopausa és important per A TOTA DONA, tant per a la que encara no hi ha arribat, com per la que hi és o per a la que ja l’ha passada, també és IMPORTANT PER A TOTES LES PERSONES DEL SEU ENTORN. Així doncs, us convidem a que feu extensiva aquesta xerrada a les vostres parelles i familiars.

Us hi esperem.



1 comentari:

  1. Estic impressionada per l'acollida que em veu dispensar aquest divendres. Heu estat el públic més nombrós i atenc que he trobat fins ara.
    Us felicito i us animo a continuar. Sou un exemple viu de les possibilitats de les associacions. Moltíssimes gràcies
    Seguirem en contacte
    una gran abraçada
    Eulàlia Pàmies

    ResponElimina