dissabte, 11 de febrer del 2012

Serveis de l'Institut Català de les Dones


L’Institut Català de les Dones ofereix els serveis personalitzats i gratuïts, d’assessorament jurídic especialitzat i d’atenció psicològica per orientar i assessorar les dones, i, de manera especial, les que passen per situacions de violència.

Per accedir a aquests serveis cal trucar a l’oficina d’informació de l’Institut Català de les dones de Girona, al telèfon 872975874, o bé per mail icd.girona@gencat.cat.


Servei d’atenció psicològica:

És un servei presencial i gratuït d’atenció psicològica per orientar i assessorar les dones que ho necessitin, i, de manera especial, les que passen per situacions de violència. S’ofereix com a resposta puntual i d’orientació cap a d’altres recursos, si és necessari.

Aquest servei és portat a terme per la psicòloga i terapeuta familiar Ma. Àngels Fuentes.
L’atenció és mitjançant cita prèvia trucant al 872975874.


Servei d’assessorament jurídic:

És un servei presencial i gratuït d’assessorament jurídic que orienta sobre qualsevol matèria jurídica d’interès per a les dones, en especial ofereix una atenció especialitzada a les dones víctimes de violència de gènere. També hi ha l’assessorament pels tràmits de justícia gratuïta i valoració de designa immediata d’advocat/ada d’ofici.

Aquest servei és portat a terme per l’advocada Yolanda Vilà. L’ atenció és mitjançant cita prèvia trucant al 872975874.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada