dilluns, 30 de gener de 2012

Marató de donació de sangEl proper 11 de febrer (dissabte) es durà a terme la primera Marató de donació de sang a Breda. És important que, tothom qui pugui, aporti el seu granet de sorra en aquestes accions solidàries ja que el resultat repercuteix directament en allò que és mes necessari i valuós per a tots: la salut.

Es per això que des de l'Associació de Dones de Breda ens permeten demanar a totes les nostres sòcies, amigues i simpatitzants, i evidentment també a tots els nostres socis, amics i simpatitzants, que responguin a la convocatòria del Banc de Sang i el día 11 de febrer s'acostin al Cercle Bredenc per fer la seva donació.

D'altra banda també serà ben rebuda tota col.laboració que es pugui prestar amb la organització de la Marató, per exemple es necesiten voluntaris que puguin atendre algunes estones el espai de guardería que hi haurà per vigilar els nens dels donants, o bé aportar alguna cosa de menjar per oferir als donants un cop feta la extracció de sang, etc. Si creus que aquest dia pots fer quelcom per ajudar, pots informar a qualsevol membre de la Junta de Dones de Breda que recullirem i transmetrem a la Organització de la Marató totes las vostres propostes.

No tenim cap dubte de que la gent de Breda respondrà molt positivament, i us en donem las gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada