dijous, 22 de setembre del 2011

Pugem al Tren de la Salut

El proper dilluns 26 de setembre tindrà lloc el Tren de la Salut, una iniciativa que té com a objectiu agrupar a tots aquells ciutadans dels pobles afectats per les retallades en la sanitat i manifestar-nos conjuntament pels carrer de Girona i a la Delegació del Departament de Salut.

En el cartell podreu veure els horaris del tren que agafarem per anar tots plegats a Girona. La manifestació s'iniciarà a l'estació de trens de Girona a les 9:30h.

Des de Dones de Breda et volem fer reflexionar sobre la importància de continuar defensant l'atenció continuada al CAP de Breda i també la de tots els CAP's de la Selva interior.

Ja saps que nosaltres i els representants dels grups municipals hi estem treballant (amb la vostra col·laboració) des de finals de maig. Han estat gairebé 4 mesos de lluita i reivindicacions en defensa de les urgències nocturnes a Breda. Des del passat dilluns dia 12 de setembre que ens les han tancat, NO NOMÉS A BREDA, sinó també a la resta de CAP's de la Selva Interior.

Així doncs, arreu de la Selva ja hi ha hagut els primers problemes (EVIDENTS ) de trucar al 112 i de diagnosticar per telèfon. Hem de pensar que demà ens hi podem trobar nosaltres o les nostres famílies.

Per tot això t'encoratgem a venir a manifestar-te dilluns a Girona en el Tren de la Salut. Si no hi pots venir, possiblement ho pugui fer algú més de la teva família. És important que hi siguem nosaltres i la resta de pobles afectats. Ja hi ha molts diputats al Parlament de Catalunya que ens han confirmat que hi seran; també ho estan fent els mitjans de comunicació (els primers: els de TV3).

També volem recordar-vos que el CAP de Breda continua obert a les nits, gràcies a l'Assamblea i a un grup de voluntaris bredencs que cada nit s'hi queden a dormir. El mateix estant fent a altres poblacions com Arbúcies, Sant Hilari, Anglès, Amer... totes les iniciatives reivindiquen el mateix: L'ATENCIÓ CONTINUADA DELS NOSTRE CAP's.

Tornem a demanar la col.laboració de tothom per fer un front comú en una cosa tant important com la qualitat de l'assistència sanitària.

NO PODEM ACCEPTAR DE CAP DE LES MANERES EL TANCAMENT DE L'ATENCIÓ CONTINUADA ALS CAP's

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada