dimarts, 11 de novembre del 2014

Inscripcions al Pessebre Vivent 2014



Ja som al Novembre...... d'aquí a no res tindrem els anuncis de turrons per la tele.

Això vol dir que ja hem de pensar en el Pessebre Vivent. Bé, de fet nosaltres ja fa dies que hi donem voltes. I és que tenim una primícia a donar-vos.

Potser sabeu que al Poble Espanyol de Barcelona es fa una mostra de pessebres vivents, a la que hi participen diferents pobles que són de l'Associació de Pessebres Vivents de Catalunya; és fan diverses
representacions, i cada dia hi ha un pessebre.

Doncs bé, enguany han proposat que el Pessebre Vivent de Breda participi en aquesta mostra, i nosaltres hem acceptat.

I aquí és on entreu vosaltres, les Bredenques i Bredencs que ens doneu suport i molta col.laboració. Necessitem un mínim de 70 persones que ens vulguin acompanyar en aquesta magnífica experiència.

Com a informació podem dir-vos que serà el diumenge dia 28 de desembre.

Els horaris de representació són de les 12 a les 2 del migdia i de les 4 a les 6 de la tarda. De totes maneres, hem de pensar que hi haurem de dedicar tot el dia, potser fins i tot una part del dia abans per fer preparatius; això ja ho anirem veient a mesura que tinguem més informació.

Bé, no tenim res més a dir de moment. Només que esperem que aquesta idea us sigui engrescadora.

Si hi vols participar, pots dir-ho a qualsevol component de la Junta de Dones de Breda perquè ja des d'aquest moment està oberta la inscripció.

Aprofitem per confirmar-vos que la representació del nostre pessebre a Breda serà el diumenge abans de Nadal, per tant el dia 21. També per aquest dia ja podeu apuntar-vos.

Recordeu que en el Pessebre tothom hi és ben rebut, no cal ser Sòcies/Socis; també s'hi pot apuntar gent que no sigui de Breda.

Restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que tingueu sobre aquesta activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada