dimecres, 17 d’agost del 2011

Continuarem les nostres reivindicacions


Després d'haver-nos entrevistat amb els màxims responsables de Salut, Dones de Breda hem de continuar defensant l'Atenció Continuada del nostre CAP per les següents raons:

* PERQUÈ NO VOLEM VALORAR LA complementarietat del sistema de sanitat privada.

* PERQUÈ, COM SIGUI QUE ELS MOTIUS DELS CANVIS NO RESPONEN A RAONS PRESSUPOSTÀRIES, no ens cal un NOU model de “proximitat” i “d’eficiència clínica”. El model actual ÉS EL QUE VOLEM: l’atenció continuada del nostre CAP ja ens és prou PRÒXIMA i ja comptem amb L’EFICIÈNCIA dels nostres hospitals de referència

* PERQUÈ EL NOU MODEL NO ENS GARANTEIX una igualtat de condicions per a tothom: a les capitals i nuclis grans, o poblacions pròximes a aquests, a més a més, compten amb Hospitals, PAC i TSU Vital Avançat o Intermedi.

* PERQUÈ EL NOU MODEL SANITARI NO ENS POT GARANTIR L’ATENCIÓ DOMICILIÀRIA I EL TRANSPORT SANITARIS URGENTS: el metge LOCALITZABLE seria a Santa Coloma de Farners i el TSU de suport vital avançat continuaria sent a Girona, Vic, Blanes o Calella.

* PERQUÈ, COM MOLT BÉ DIU EL CONSELLER, les ciutadanes i ciutadans bredencs, geogràficament lluny dels recursos, no ens hem d’adaptar al sistema sanitari, sinó a l’inrevés.

* PERQUÈ JA ENS HEM ENTREVISTAT AMB ELS MÀXIMS RESPONSABLES DE SALUT.

* PERQUÈ S’HA PRESENTAT UNA PROPOSTA DE RESOLUCIÓ AL PARLAMENT DE CATALUNYA, PENDENT DE RESOLUCIÓ

Per tot això, Dones de Breda, amb el suport del poble de Breda, continuarem treballant pel manteniment de l'atenció continuada al CAP de Breda


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada